Het Arsenaal Vlissingen – Piratenpark & Zeeaquarium (ZL)

Het Arsenaal is een museum en maritieme attractie in de stad Vlissingen, in de Nederlandse provincie Zeeland. In dit museum staat het thema piraten centraal. In het Arsenaal is onder andere een Piratenpark en een Zeeaquarium met haaien en roggen ingericht. De 65 meter hoge Arsenaaltoren, het grootste kunstwerk van Zuid-West Nederland en onderdeel van het attractiepark “Het Arsenaal” is weer als nieuw. Na een uitgebreide renovatie kan je weer omhoog met de glazen lift om vanaf het 45 meter hoge platform van het 360 graden uitzicht over Vlissingen,  het achterland en de zee te genieten.

Het park heeft in 2022 de deuren definitief gesloten!

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen (ZL)


Telefoon: CLOSED!

 

Website: CLOSED!

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Permanent Gesloten!!!!

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

  • ?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.