Landgoed Hoenderdaell (N-H)

Landgoed Hoenderdaell is een landgoed dat ligt tussen Anna Paulowna en Van Ewijcksluis in Noord-Holland. Het bestaat uit een 64 hectare groot park met woningen, een dierentuin en grote grazers op een landtong tussen het Lage Oude Veer en de provinciale weg 249. Van het landgoed is 32 hectare opengesteld voor publiek. En bevat naast een dierenpark ook stichting leeuw en sos dolfijn (beide opvangen)

(Bron: wikipedia)

(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Van Ewijckskade 1
1761 JA Anna Paulowna (N-H)


Telefoon:  0223 – 53 1388

 

Website: landgoedhoenderdaell.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Het hele jaar elke dag geopend!
van 09.30 t/m 17.30 uur
1e Kerstdag & Nieuwjaarsdag gesloten

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.