Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve (OV)

Bent u op vakantie of een dagje uit in Overijssel dan is het Vogel en pluimvee park zeker een bezoekje waard. Het park ligt in het buitengebied van Lutten in de gemeente Hardenberg.
Op het park zijn exotische vogels te zien, waaronder ara's, grijze roodstaart papegaaien, een grote geelkuifkaketoe, oehoes, kookaburras, kroonkraanvogels, maar ook allerlei pluimveerassen zoals fazanten, sierduiven, raskippen, watervogels en nog veel meer.
Daarbij is er op het park ook nog een 9-holes midgetgolfbaan en 7-holes biljartgolfbaan bij de entreeprijs inbegrepen.
Met een beetje geluk begroeten de ara's en grijze roodstaartpapegaaien u met een vriendelijk hallo of maken ze een praatje, maakt de grote geelkuifkaketoe uit blijdschap een dansje, hoort u de schallende lach van de kookaburras of van de lachhoen, de ayam ketawa.
Tijdens uw wandeling langs de vele volieres loopt u door mooi aangelegde tuinen en langs vijverpartijen. Er is een uilenburcht met oehoes en woestijnbuizerds, maar ook twee grote doorloopvolières waar u tussen de vogels door kunt wandelen. NIEUW dit jaar is de grote doorloopvolière met heel veel grasparkietjes.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
De Kerkdijk 2
7775 RA Lutten (OV)


Telefoon: 0523 684 042

 

Website: Vogelparkdelorkeershoeve.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Van april tot begin november is het vogel en pluimvee park geopend voor bezoekers
van dinsdag tot en met zondag van 10.00 -17.00 uur.
Op feestdagen als 1e en 2e Paasdag en 1e en 2e Pinksterdag is het park ook op maandag open.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

  • ?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.