Roofvogeltuin Havikshof (Gld)

De Havikshof aan de Oudhuizerstraat is een vier seizoenentuin, voorzien van een waterpartij en diverse mogelijkheden om even ongestoord van een prachtig stukje natuur te genieten. Ook zijn er diverse roofvogels te bezichtigen. Ieder najaar zijn er speciale herfstweekenden, Indian Summer. De tuin kleurt dan spectaculair van groen naar fel geel/oranje en rood. Rondleidingen door de tuin of uitleg van de vogels kan op verzoek worden verzorgd. Ook is de tuin uitstekend geschikt voor foto en bruid reportages. Een roofvogelshow kan alleen op reservering en bji voorkeur voor groepen. De tuin is uniek in de omgeving vanwege de combinatie siertuin en roofvogels.

Bron: Havikshof
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Oudhuizerstraat 36A
7382 BT Klarenbeek (Gld)


Telefoon: 055 301 2798

 

Website: havikshof.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

De tuin is van 1 April tot 1 November op zaterdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur.

In de maanden juli en augustus is de tuin dagelijks geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur.  Buiten het seizoen is de tuin op afspraak te bezichtigen.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.