De eekhoorn experience - Exotisch tuincentrum de Evenaar (NB)

De eekhoorn experience. OPEN tijdens reguliere openingstijden van het tuincentrum. Kom op ontdekkingsreis in onze 10000 M² grote bamboetuin en ontdek de eekhoorns.

Kom op ontdekkingsreis in onze 10000 M² grote bamboetuin en ontdek de eekhoorns.

Vele soorten eekhoorns, zeker 15, in ruim opgezette en natuurlijk ingerichte kooien. Wilt u meer leren over de eekhoornsoorten die worden houden, u vindt bij ieder verblijf uitgebreide soortbeschrijvingen en leerzame wist je dat borden!

EEKHOORN EXPERIENCE

Ga op avontuur en vind vele soorten eekhoorn in ruim opgezette, natuurlijk ingerichte kooien. Dit alles in een gigantische bamboetuin. De avontuurlijk aangelegde paden voeren u langs alle verblijven en onderweg is er volop te lezen/leren over deze fascinerende diertjes. Er staan namelijk overal grote “wist je dat” borden vol met info en grappige weetjes. Verder staan op de kooien uitgebreide soortbeschrijvingen.

Extra leuk! U mag de eekhoorns zelf voeren! Uiteraard enkel met voer wat bij de eekhoorn experience gekocht is. Uit automaten kunt u voor € 0,50 een handje hazelnoten, gedroogde rozenbottels ,maissnoepjes of zonnebloempitten halen. Ook zijn er bollen te halen uit een automaat voor € 2,- en zit daar een grotere hoeveelheid gemixt voer in.

De eekhoorn experience is leuk & leerzaam voor jong en oud!!

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Bredaseweg 287
4872 LA Etten-Leur (NB)


Telefoon: 076 503 1660

 

Website: Evenaar.com/de-eekhoorn-experience.html

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
10:00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 20.00**
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00**

** LET OP! iedere zondag geopend met uitzondering van de maand januari en februari. Tevens hebben we geen koopavond in de maanden november, december, januari en februari, de winkel sluit dan om 18.00.

Onze Bamboe tuin / eekhoorn experience is geopend van eind maart tot eind oktober. ( weersafhankelijk ) Kijk op de bamboe tuin en eekhoorn experience pagina op de website zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

  • ?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.