Struisvogelboerderij Monnikenwerve (ZL)

Bij Struisvogelboerderij Monnikenwerve vind je struisvogels in allerlei soorten en maten. Van de broedmachines en de eieren, van kuikens tot de grote broedvogels. Tijdens de rondleiding kom je van alles te weten over deze grote loopvogel.

Een volwassen struisvogel kan tot 150 kilo wegen, een pasgeboren kuiken weegt ongeveer 1 kilo. De eieren van een struisvogel wegen ongeveer 1 ½ kilo, struisvogeleieren zijn daarmee de grootste ter wereld. Een struisvogel eet uitsluitend plantaardig voedsel zoals graan, maïs, aardappelen, gras.

In de tearoom met uitzicht over de weilanden met struisvogels kan je rustig genieten van een kopje koffie. In de zomer is er ook een groot terras waar je in het zonnetje de rust van de polders kan ontdekken.

Neem ook zeker even een kijkje in het winkeltje waar allerlei struisvogelproducten verkocht worden. Zo is er het Struisvogelvlees, een collectie struisvogellederwaren, een cosmeticalijn op basis van struisvogelolie en likeur van verse struisvogeleieren gemaakt. 

Bron: https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/1049_nl/struisvogelboerderij-monnikenwerve
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Hogeweg 1
4527 PS Aardenburg (ZL)


Telefoon: 0117 492 131

 

Website: DeStruisvogel.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Maart t/m juni ieder weekend geopend van 10u30 tot 17u00.

1 juli tot en met 5 september dagelijks geopend van 10u30 tot 17u00.
Daarna tot en met 31 oktober ieder weekend geopend van 10u30 tot 17u00.

Rondleidingen om 11u00, 12u30, 14u00 en 15u30.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.