Alpaca Mountain (LB)

U vindt hen boven op de berg van het schilderachtige bergdorpje Sweikhuizen (gem. Beekdaelen, Zuid-Limburg). Rondom de berg zijn talrijke schitterende wandel- en fietsroutes, met natuurlijk de nodige hoogteverschillen (zij hebben voor u een GRATIS boekje met wandelroutes). 

U kunt genieten van heerlijk ambachtelijk bereid Italiaans schepijs, de monumentale carréboerderij en natuurlijk van de lieve hartveroverende alpaca’s. Zij leiden u graag rond tussen de alpaca’s en vertellen u graag alles over deze bijzondere dieren, maar laten u ook graag de monumentale boerderij zien.

en bezoek waard van april t/m september. Dus bent u geïnteresseerd in de aankoop van alpaca’s, Zij maken graag tijd voor u, om alles uit te leggen en u een passend aanbod te doen.

Kijk ook eens naar de diverse activiteiten die zij u bieden, zoals rondleidingen, Alpaca Golf en wandelen met alpaca’s. Alpaca Mountain: een bezoek waard!
Voor de rondleiding geld een minimale groepsgrootte 10 volwassenen, maximaal 40.

Het is bij ons ook mogelijk om te wandelen met alpaca’s. Eerst krijgt u wat uitleg over de alpaca’s daarna worden ze gehalstert en gaan we wandelen. U zult merken dat alpaca’s hele lieve dieren zijn en het erg leuk is om met ze te wandelen.

Wandelen met alpaca’s is alleen mogelijk als u vooraf reserveert.

U kunt golfen tussen de dieren op zaterdag en zondagmiddag vanaf 12.00 uur zonder te reserveren. Vanaf mei kunt u ook op woensdagmiddag golfen.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Bergstraat 2
6174 RS Sweikhuizen (LB)


Telefoon: 046 423 3022

 

Website: Alpacamountain.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

april t/m september dagelijks

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.