Almere Jungle (FL)

Almere Jungle is een dierenopvang en -educatiecentrum in de gemeente Almere en werd opgericht in 1996. Inmiddels gegroeid tot een volwaardige dierentuin, botanische tuin en zorgdierenpark.
In botanische tuin Almere Jungle is een grote hoeveelheid bijzondere planten te bewonderen. Al meer dan tien jaar wordt hier hard gewerkt aan de aanleg van een tropische tuin. De afgelopen twee jaar hebben wij als botanische tuin veel vooruitgang geboekt met de komst van vele exotische, beschermde en bijzondere planten zoals de Reuzenwaterlelie en nog veel meer andere soorten.

Als botanische tuin zijn wij net als andere botanische tuinen binnen Nederland druk bezig met het aanleggen van een hoofdcollectie. Naast deze hoofdcollectie verzameld Almere Jungle een grote hoeveelheid aan andere bijzondere planten. Dit doet Almere Jungle door met andere botanische tuinen en organisaties samen te werken en materiaal te ruilen.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Kemphaanpad 2
1358 AC Almere (FL)


Telefoon: 036 530 9930

 

Website: Almerejungle.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

DAGELIJKS*: Maandag t/m zaterdag: 10:00-17:00 en Zondag: 10:00-17:30
*Koningsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Kerstavond, oudjaarsavond sluit Almere Jungle om 16:00.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.