Stichting Vogelasiel Bergen-L (LB)

Stichting Vogelasiel Bergen L. is in 1997 opgericht met als doel het opvangen, verzorgen en laten revalideren van gewonde, zieke, zwakke en jonge vogels om na herstel weer terug te plaatsen in de natuur.


De oorzaken van opname zijn van  uiteenlopende aard o.a. verkeersslachtoffer, in prikkeldraad vast geraakt, olieslachtoffer, vergiftiging, verstrikt in rondslingerend visdraad, uit het nest gevallen jongen of geroofde nestjongen, door opsporingsambtenaren op basis van de wet in beslag genomen vogels. Gelukkig kan een groot aantal na revalidatie weer terug gezet worden in de natuur.
Ze hebben het asiel ingericht volgens de "Beleidsregels kwaliteit opvang beschermde inheemse diersoorten" , kortweg   Kwaliteitsprotocol  van het Ministerie van LNV, onder ontheffing FF/75/2010/019. Al in 2001 kreeg het Vogelasiel Bergen L. de status “Erkend Vogelasiel” van Vogelbescherming Nederland.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Siebengewaldseweg 108
5854 PD Bergen (LB)


Telefoon: 0485 341 415

 

Website: Vogelasielbergen.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Op afspraak houden zij ook rondleidingen voor scholen, groepen of bijv. een familiedag, want educatie speelt een belangrijke rol. Wilt u graag meer weten dan kunt u contact opnemen met de asielbeheerder.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.