Home » Over ons » sponsoring en tarieven

Sponsoring en tarieven

Deze website wordt geheel gerund door vrijwilligers en de bijdragen zijn alleen bedoeld om de kosten van de website én voor een jaarlijks uitje met BBQ voor al onze vrijwilligers te dekken.

Vermelding

Onze website is een van de meest uitgebreide websites van Nederland. We zullen elk bedrijf die wij noemen een vermelding geven door middel van een eigen pagina. Hierop zal standaard summiere informatie komen te staan. Deze kan door u echter door een jaarlijkse kleine bijdrage in onze onkosten, door uw bedrijf uitgebreid worden. Hieronder leest u hoe!

Mogelijkheden en Tarieven

Op deze pagina ziet u wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende vermeldingen en de tarieven van betaalde vermeldingen.

Prominent op zoovaria.nl? Bijvoorbeeld door een banner op de hoofdpagina? Dat kan tegen een heel geringe bijdrage!
Deze website wordt geheel gerund door vrijwilligers en de bijdragen zijn alleen bedoeld om de kosten van de site én voor een jaarlijks uitje met BBQ voor al onze vrijwilligers te dekken.

Gratis Vermelding 

Uw gratis vermelding op zoovaria.nl bestaat uit de naam en het adres van uw bedrijf en een link naar uw website Uw potentiële klanten kunnen u dus in elk geval vinden.
Ook zal er een kleine summiere tekst bij komen te staan. Deze zal echter niet elk jaar worden bijgewerkt

Prominente Vermelding € 25,- p.j. 

Een prominentere vermelding is ook mogelijk. U krijgt dan een eigen pagina met  foto's van uw bedrijf en een link naar uw website, plus nog max ca 300 woorden vrij door u in te vullen tekst en max 6 foto's.
Ook wordt nauwgezet een SEO (search engine optimization) ingevuld voor uw bedrijf zodat ook Google u weet te vinden op zoovaria.nl. 
Daarnaast wordt u met onze eigen en uw folders gepromoot op de diverse beurzen waar wij staan. 
Zo’n vermelding kost per jaar slechts € 25,00.  

Extra Prominente Vermelding € 100,- p.j.

Uw bedrijf extra prominent op de voorpagina met een banner met aanklikbare foto? Ook daarvoor is het tarief prettig laag: slechts € 100,– per jaar. (Let op: het aantal fotoplekken is beperkt tot 6) Bij een aanklikbare foto op onze voorpagina hoort automatisch een prominentere vermelding op uw eigen pagina. Daar betaalt u niets extra’s voor. De link in de foto op de voorpagina gaat automatisch naar de prominente vermelding.  Op uw 'eigen' pagina kunt u dan een tekst met ongelimiteerd aantal tekens en max 18 foto's plaatsen.
Daarnaast wordt u met onze eigen en uw folders gepromoot op de diverse beurzen waar wij staan. Als u zo’n fantastische podiumplek voor uw bedrijf wilt reserveren, neem dan snel contact met ons op.

Prominente Vermelding stichtingen tussen € 5,- en € 25,- p.j. 

Als kleine stichting is maatwerk voor een prominentere vermelding is ook mogelijk. U krijgt dan een eigen pagina met  foto's van uw bedrijf en een link naar uw website, plus nog max ca 300 woorden vrij door u in te vullen tekst en max 6 foto's.
Ook wordt nauwgezet een SEO (search engine optimization) ingevuld voor uw bedrijf zodat ook Google u weet te vinden op zoovaria.nl. 
Daarnaast wordt u met onze eigen en uw folders gepromoot op de diverse beurzen waar wij staan. 
Wij begrijpen dat niet elke stichting een budget voor dit heeft. Daarom zullen wij voor hen maatwerk toepassen. Bent u bijvoorbeeld een kleine stichting die gratis mensen binnen laat? Dan zal hooogstwaarschijnlijk het laagste bedrag van u van toepassing zijn. Voor grote stichtingen met een grote jaaromzet zal het maximumbedrag gevraagd worden. Het is maatwerk dus voor stichtingen. 
Zo’n vermelding kost per jaar slechts tussen  de €5,- en € 25,00.  

Andere advertentiemogelijkheden?

Heeft u andere ideeën voor sponsoring van onze website? Wilt u meerdere advertenties plaatsen? Over veel valt met ons te praten. Klik daarom hier om ons te mailen. Of ga naar het contactformulier.

Voorwaarden vermelding zoovaria

Laten we eerst nogmaals duidelijk maken dat deze website geheel door vrijwilligers wordt gemaakt en bijgehouden. Om alles te zoeken, up to date te houden en dergelijke gaat er heel veel vrije tijd in deze website zitten. Dat doen we met alle liefde en plezier om zo de meest uitgebreide website van Nederland te hebben wat betreft dagjes uit tussen dieren en in de natuur. Alle bedragen genoemd op deze pagina gaan naar de kosten van de website en een jaarlijks uitje met BBQ met alle vrijwilligers van Zoovaria.

 

Wij hebben geen winstoogmerk en zullen eventuele tegoeden opsparen voor mindere tijden en/of indien mogelijk storten op de rekening van een goed doel!

Voorwaarden

  • Een betaalde vermelding geldt voor minimaal 12 maanden vanaf de dag dat deze voor het eerst online komt en wordt daarna telkens stilzwijgend met 12 maanden verlengd, tot wederopzegging.
  • Opzeggen is mogelijk tot uiterst één maand voor het aflopen van het jaar.
  • De opzegtermijn na het eerste jaar is één maand. Er is alleen géén restitutie van betaalde jaarbedragen mogelijk. 
  • Tussentijdse opgave van wijzigingen in een vermelding is altijd mogelijk en kan via info@zoovaria.nl worden doorgegeven.
  • De redactie van zoovaria.nl is niet verantwoordelijk voor inhoudelijke of tekstuele onjuistheden in een vermelding (gratis of betaald).
  • Adverteren is alleen mogelijk voor bedrijven die volgens de redactie van zoovaria.nl in aanmerking komen voor een plek op de site. De redactie beslist hierover onafhankelijk en naar eigen inzicht en over haar beslissingen kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag !