Stichting De Paardenkamp (UT)

Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag, daar zetten de mensen van Stichting De Paardenkamp zich dagelijks voor in. Dankzij donateurs en vrijwilligers vinden 120 paarden en pony’s een goed verzorgd thuis op onze drie boerderijen met volop graas- en stalruimten.

Nederland telt naar schatting zo’n 45.000 bejaarde paarden en pony’s. Paarden zijn de trouwste en hardst werkende vrienden van de mens. Toch is er voor veel paarden na hun twintigste geen plaats meer. Daarom besloot de Soester dierenbeschermer de heer C.J. ’t Hart in 1962 om De Paardenkamp op te richten: een rusthuis waar oudere paarden en pony’s van een welverdiende en goed verzorgde oude dag kunnen genieten.

De heer ‘t Hart begon destijds met een klein vervallen schuurtje op een stukje ruw land. Inmiddels heeft De Paardenkamp drie boerderijen in beheer met genoeg graas- en stalruimte voor ruim 120 paarden en pony’s.

De locaties van De Paardenkamp liggen te midden van de natuurgebieden van de Utrechtse heuvelrug, in het dorp Soest. Paardenliefhebbers van jong tot oud zijn van harte welkom om de paarden te bezoeken op de locaties Boerderij Vosseveld en Boerderij Het Gagelgat.

Bron: website park
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Birkstraat 96
3768 HL Soest (UT)


Telefoon: 035 601 6089

 

Website: Paardenkamp.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

U kunt De Paardenkamp elke dag tussen 10.00 tot 16.00 uur bezoeken, ook in het weekend. Op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag zijn wij gesloten.
Op de eerste zaterdag van september sluiten we de poorten om 14.00 uur.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.