Stichting AAP (FL)

Stichting AAP is een organisatie die dieren in nood opvangt en pleit voor betere dierenwelzijnswetten in heel Europa. De dieren zijn bijvoorbeeld illegaal een land binnengesmokkeld of zijn gedumpt nadat particulieren de zorg voor deze dieren niet meer kunnen opbrengen.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Kemphaanpad 1
1358 AC Almere (FL)


Telefoon: 036 523 8787

 

Website: Aap.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Wat leuk dat je langs wilt komen! Helaas duurt het i.v.m. onze coronamaatregelen nog even voordat we je bij AAP in Almere kunnen verwelkomen. Hoewel er in het land al wel weer versoepelingen zijn, zijn wij bij AAP de komende maanden nog extra voorzichtig in verband met de gezondheid van onze kwetsbare dieren. Het is nog niet bekend wanneer de rondleidingen weer van start gaan. Wil je in de tussentijd toch een kijkje nemen achter de schermen? Dat kan via onze digitale rondleiding! Zien we je daar? 
Naast de digitale rondleiding, is er ook de mogelijkheid een 'Rondje AAP' lopen, dat is een wandelpad langs het terrein van AAP. Je ziet dan van een afstand de dieren van de Primatenafdeling, de Quarantaine en het Chimpanseecomplex.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

  • ?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.