Stichting Ooievaars Buitenstation "De Lokkerij" Reestdal (DR)

Stichting Ooievaarsbuitenstation ‘De Lokkerij’ Reestdal

  • heeft een belangrijke taak als ooievaarsasiel: zieke en gewonde ooievaars worden hier verzorgd tot ze weer kunnen worden vrijgelaten en terug kunnen in de natuur.
  • ziet het ook als haar taak om het publiek voor te lichten over de ooievaar en over de weidevogels in het algemeen. Alles over kenmerken, gedrag, leefwijze, voedingspatroon is te vinden in het kleine, maar goed voorziene infocentrum dat op de Lokkerij aanwezig is.
  • houdt de ooievaarspopulatie in het Reestdal in de gaten. Dit monitoren gebeurt in samenwerking met Stork door tellingen en het plaatsen van pootringen. Tijdens het ringen wordt tevens gekeken naar de gezondheidstoestand van de jonge ooievaars.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Schiphorsterweg 28
7966 AC De Schiphorst (DR)


Telefoon: 0522 442 291

 

Website: DeLokkerij.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Tijdelijk gesloten! Normale openingstijden:
1 mei - 1 september
op zaterdag
van 13.00 - 17.00 uur

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.