Omniversum (Z-H)

Een beetje een vreemde eend want het Omniversum is een bioscoop. Wel een hele bijzondere en waar regelmatig ook natuurfilms worden uitgezonden. Door het unieke 3D en ronde beeldscherm waan je je echt in de natuur. Omniversum is een grootbeeld filmtheater in het westen van de wijk Zorgvliet in Den Haag. Het scherm staat als een halve bol om het publiek heen en levert een betere beleving dan een plat scherm. Een geavanceerd geluidssysteem produceert hoorbare signalen maar ook extra lage tonen die met name voelbaar zijn.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag (Z-H)


Telefoon: 070 354 5454

 

Website: omniversum.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Omniversum is dagelijks geopend vanaf 30 minuten voor aanvang van de eerste film.

Bekijk voor een actueel overzicht van tijden en tickets de filmagenda. 

Voordelig naar Omniversum én Museon! Met onderstaand link bestel je gemakkelijk je combitickets online. De combitickets zijn alleen online verkrijgbaar op de website van Omniversum. https://www.omniversum.nl/nl/museon

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.