het Groenehuis Amersfoort/CNME schothorst (UT)

Het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) heeft een bezoekerscentrum in Het Groene Huis op landgoed Schothorst. Het maakt lesmateriaal voor scholen en organiseert lezingen en tentoonstellingen.

Het CNME geeft informatie over alles wat met natuur en milieu te maken heeft. Basisscholen in Amersfoort kunnen er terecht voor lesmateriaal. Amersfoorters weten het CNME te vinden voor een ommetje in het bos, een bezoek aan het Middeleeuws Erf of een tentoonstelling. Voor kinderen is er een natuurspeelplaats.
Het Groene huis is van Amersfoort
Het Groene Huis is er voor alle bewoners van Amersfoort: om inspiratie of kennis op te doen over duurzaamheid en de natuur. Maar vooral een plek om te ontspannen of lekker actief in de natuur bezig te zijn. Het bevat diverse streekaquaria en een middeleeuwse boerderij.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort (UT)


Telefoon: 033 469 5200

 

Website: Hetgroenehuisamersfoort.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Landgoed Schothorst is dagelijks geopend tussen zonsopgang en zonsondergang.
Het CNME is dagelijks te bezoeken van 10-17

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

  • ?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.