Stichting Schildpaddenopvang Nederland (FR)

In ons opvangcentrum in Harkema vangen wij vrijwel alle soorten schildpadden op. Wij richten ons alleen op schildpadden en geen andere reptielen. Dit heeft er mede mee te maken dat wij het belangrijk vinden dat het houden van schildpadden een specialisatie op zich is. Daarnaast willen wij geen tussenstation worden van kruisbesmettingen van verschillende ziekmakende virussen en bacteriën. Als u nagaat dat er meer dan 340 soorten schildpadden zijn, dan is het echt noodzakelijk om zich alleen op schildpadden te specialiseren.

Op het moment van schrijven (2021) zitten er iets meer dan 1800 schildpadden in de opvang. Het merendeel zijn schildpaddensoorten die de afgelopen jaren massaal zijn gedumpt in onze natuur. Dit zijn vooral de roodwang- Geelwang- en Geelbuik schildpadden. Vrijwel niemand wil zorg dragen voor juist deze soorten omdat ze veelal voorkomen. Wij zijn juist gespecialiseerd in deze soorten en vangen ze graag met alle liefde op.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Warmoltsstrjitte 67
9281 PL Harkema (FR)


Telefoon: 088 444 0777

 

Website: Schildpaddenopvang.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Zij mogen zes dagen per jaar open voor publiek. De meeste dagen besteden \zij echter aan educatiemomenten van (basis) scholen.
Daarnaast organiseren zij eens per jaar een grote OPEN DAG. Hou hun website en social media kanalen in de gaten voor wanneer deze plaats vindt.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.