Vogelasiel en wildopvang de Fûgelhelling (FR)

????

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
De Feart 1
9247 CK Ureterp (FR)


Telefoon: 0512 514 328

 

Website: DeFugelhelling.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Wij zijn iedere woensdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) tussen 13.00 en 16.00 uur open. U kunt dan zonder afspraak bij ons binnen lopen om een kijkje achter de schermen te nemen. (Let op door drukte en Coronaregels is dit momenteel niet mogelijk. Hou de website in de gaten voor wanneer bezoek wel weer plaats kan vinden)

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.