Stichting SOS Dolfijn (NH)

SOS Dolfijn is een opvang- en kenniscentrum voor walvissen gevestigd in Nederland. Het werkgebied van de stichting is Noordwest Europa maar ook wereldwijd wordt advies gegeven. Het opvangcentrum is gelegen op Landgoed Hoenderdael te Ana Palowna

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Van Ewijckskade 1
1761 JA Anna Paulowna (NH)


Telefoon: +31 (0)6-46 656 601

 

Website: Sosdolfijn.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Het opvangcentrum is gevestigd op Landgoed Hoenderdael en is nog steeds in aanbouw. Wanneer het open gesteld gaat worden voor publiek is momenteel nog niet duidelijk. Wel zal het straks alleen te bezoeken zijn wanneer u een kaartje koopt voor het gehele landgoed met daarop ook een dierentuin en stichting Leeuw. Klik hier voor meer info over Landgoed Hoenderdael

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.