Zoo Bizar (DR)

Zoo Bizar is een particuliere dierenparkje gevestigd in een boerderij gelegen in het Nederlandse dorp Orvelte. Het park is lid van de vereniging Dier en Park. Een uitje begint goed bij Zoo Bizar. Een mini-zoo welke creatief is opgezet in de schuur van een oude Saksische boerderij in het museumdorp Orvelte. Orvelte ligt in Drenthe vlakbij Westerbork en Beilen. Zoo Bizar is de kleinste Zoo van Nederland, misschien wel van Europa! Een familie uitje in Drenthe vier je op originele wijze. Zo zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen. Echt een geweldig leuk uitje voor het gezin of de hele familie! 

Zoo Bizar is een kleinschalig bedrijf met als doelstelling mensen op een directe manier kennis te laten maken met diverse diersoorten. Zoo ; met een knipoog naar dierentuin, en Bizar slaat op de bijzondere en wonderlijke dieren en hun eigenschappen. Op originele wijze zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen.

Gewone dieren zijn er bijzonder en bijzondere dieren zijn er heel gewoon!

Door de kleine opzet is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de dieren die er leven. Veel dieren zijn gehuisvest in open verblijven. Er wordt een interactieve vertelling gegeven waarbij de dieren uit hun verblijf gehaald worden en er de mogelijkheid is deze aan te raken of zelfs op de hand te krijgen

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Dorpsstraat 2, 2a
9441 PD Orvelte (DR)


Telefoon: 0593 322 400

 

Website: Zoobizar.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

April t/m oktober:

woensdag vanaf 11:00 uur
donderdag vanaf 11:00 uur
vrijdag vanaf 11:00 uur
zaterdag vanaf 10:00 uur
zondag vanaf 10:00 uur

November t/m Maart ; Woensdag van 11.00 tot 17.00, zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 17.00

In de vakanties dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Alle zon- en feestdagen geopend ook als deze op een maandag vallen zoals 2e paasdag en 2e pinksterdag. (m.u.v. beide kerstdagen dan is t park gesloten)

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.