Valkerij "De Havikshoeve" (LB)

Een professioneel valkerij bedrijf en erkend valkeniers door het ministerie. Valkerij de Havikshoeve is ontstaan uit een grote passie voor roofvogels en uilen. Zij verzorgen samen met hun roofvogels en uilen valkerij workshops en roofvogelshows in Nederland, België en Duitsland. Tijdens hun spectaculaire roofvogelshow nemen zij u mee in de wereld van de Valkerij en de Roofvogels, waarbij verschillende soorten roofvogels rakelings over u heen vliegen. 

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Heerenvenweg 3

5856 CJ Wellerlooi (LB)


Telefoon: 06 53751437

 

Website: havikshoeve.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Niet vrij te bezoeken!
Kijk op de website voor meer informatie

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.