Van Dieren Ontdekpark / AERES MBO Barneveld (GL)

Aeres MBO Barneveld krijgt in 2017 definitief de officiële status van dierentuin. Hiermee is Aeres de eerste onderwijsinstelling in Nederland en zelfs Europa met een dierentuinvergunning en daar zijn ze trots op!
Dat Aeres Barneveld meer dan tien wilde diersoorten heeft, is direct duidelijk als je het terrein oploopt. Je ziet onder andere allerlei vogels, vissen, reptielen, stokstaartjes, knaagdieren, alpaca’s, vogelspinnen, kamelen en landbouwdieren. Er zijn 2.500 dieren en 300 diersoorten op het terrein. Overigens hoef je in Barneveld geen olifanten of tijgers achter tralies te verwachten, die horen in grotere dierentuinen thuis. Toch is de wereld van Aeres Barneveld uniek in Nederland: een onderwijsinstelling met een dierentuinvergunning, waarbij conservatie, dierecologie en educatie is verweven in het onderwijsprogramma. 

Het dierentuingedeelte is momenteel maar beperkt open (tijdens de open dagen) maar het is de bedoeling dat het later vaker open gaat. Het park heeft de naam "Van Dieren Ontdekpark" gekregen

Bron: website Aeres
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Wesselseweg 42
3771 PC Barneveld (GL)


Telefoon: +31 (0)88 020 6100

 

Website: VanDierenOntdekpark.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Van Dieren Ontdekpark gaat binnenkort open als het leukste educatieve dierendagje uit voor individuele bezoekers en gezinnen.
Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

  • ?

Stichting

Bijna elk park heeft  een stichting waarmee ze educatie in het park verzorgen en/of dieren in hun natuurlijke habitat beschermen. Wij benoemen graag deze stichting:

  • NVT

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.