Stichting Historyland

Themapark Historyland neemt je mee op avontuur! Op een leerzame en actieve manier ga je op reis door de tijd en beleef je de historie. Voor jong en oud!

Ga op avontuur tientallen miljoenen jaren terug, naar de tijd van de dinosauriërs. Of naar de laatste ijstijd waar je bibberend van de kou oog in oog komt te staan met een levensgrote mammoet, holenbeer of sabeltandkat. Ook buiten in het park beleef je de historie en klim je in een MIG2 en gevechtshelikopter of waan je je heel even een wetenschapper wanneer je zelf op zoek gaat naar echte fossielen. Op Historyland komt geschiedenis tot leven!

© Wikipedia


Adres

Contact

Ravenseweg 11c
3223 LM Hellevoetsluis                                       Nederland

Telefoon: 0181 744 171                                     Email: info@historyland.nl                 Website: Historyland.nlFoto's

Uw bedrijfsfoto's hier? Bekijk de mogelijkheden! 


Openingstijden

Periode: 01/10 - 01/03

Maandag en dinsdag: Gesloten| Woensdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur | Let op: na 16:00 is er geen toegang tot het complex | Gesloten op eerste en tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag

Periode 01/03 - 01/10

Maandag: gesloten | Dinsdag t/m zondag: 10:00 - 17:00 uur | Let op: na 16:00 is er geen toegang tot het complex | Tijdens schoolvakanties (Regio midden) tevens op maandag geopend van 10:00 - 17:00 uur | Gesloten op eerste paasdag, Koningsdag, Hemelvaart en eerste Pinksterdag.


Toegankelijkheid:Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. 

Uitleg prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.