De Museumfabriek (OV)

De Museumfabriek is een museum in Enschede dat vóór mei 2018 TwentseWelle heette. TwentseWelle is in 2008 ontstaan uit een fusie van drie instellingen: Natuurmuseum Enschede, het Van Deinse Instituut en Museum Jannink. De Museumfabriek is een familiemuseum waar de toekomst wordt ontdekt. Het museum heeft een grote natuurhistorische collectie. Het collectiebeleid is voornamelijk gericht op de Euregio van Twente/Duitsland, Nederland en West-Europa. Een deel van de collectie is te zien in het open depot en wordt gebruikt voor wisselexposities en educatie. Ook wordt de collectie gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek door wetenschappers uit binnen- en buitenland. 

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Het Rozendaal 11
7523 ZR Enschede (OV)


Telefoon: 053 201 2099

 

Website: DeMuseumfabriek.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00 uur.

Maandag: tijdens voorjaars-, herfst-, en kerstvakantie regio Noord, tweede paasdag en tweede pinksterdag geopend, van 11.00 tot 17.00 uur. 

Gesloten: eerste kerstdag en nieuwjaarsdag

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.