Home » Over ons » Wedstrijden » 2020

Fotowedstrijd 2020

Eindelijk is het zo ver. De bekendmaking van de top 10 van dé Zoovaria fotowedstrijd van 2020! Dit jaar was de opdracht om jouw mooiste foto in te zenden waar jij het meest vrolijk van werd. Want laten we eerlijk zijn, over het algemeen was 2020 door Corona uiteindelijk niet het dierentuinjaar waar we op gehoopt hadden.

Jullie stuurden massaal jullie mooiste foto's in, waarvoor dank!! 𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐙𝐨𝐨𝐯𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮𝐢𝐭 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐳𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝟏𝟎 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐬𝐭𝐞/𝐛𝐢𝐣𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐠𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐟𝐨𝐭𝐨'𝐬 𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐠 𝐳𝐞 𝐛𝐞𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧!

𝐃𝐀𝐍 𝐈𝐒 𝐍𝐔 𝐓𝐈𝐉𝐃 𝐎𝐌 𝐓𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍!
𝐒𝐭𝐞𝐦 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭𝐮𝐢𝐧𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟎!

Veel stemplezier en geniet mee van de prachtige inzendingen!

 

 

 

De fotowedstrijd loopt gelijktijdig zowel op Facebook als op Instagram!

 

Regels en de voorwaarden:

 

 • De foto waarmee jij mee wilt doen, moet vóór 27 december onder het vastgezet bericht op Facebook worden geplaatst.
  Instagram deelnemers moeten deze insturen via een DM ! 
 • Er mag maximaal 1 foto per persoon worden ingezonden!!!
  Plaats je meer foto's dan verwijderen we allen behalve de als eerst geüploade foto! Mocht je liever toch  andere foto willen inzenden, dan kan dat! Verwijder dan eerst je eerder geplaatste foto, voordat je een nieuwe plaatst! (LET OP: een losse foto in de groep of Instagram telt niet mee, de foto moet echt onder het vastgezette bericht staan of via een DM worden verzonden!!)
 • De foto moet genomen zijn in 2020 (bij twijfel vragen wij de exif gegevens op) en graag plaats en datum erbij noteren.
 • De foto moet natuurlijk door jou zelf zijn gemaakt. 
 • De foto moet in een Europese dierentuin genomen zijn en vermeld deze ook! 
 • Plaats bij je foto het park en de datum. En we zouden het heel leuk vinden als je er ook bij zet waarom dit jouw foto van 2020 is waarvan jij blij wordt!!
 • Op de foto is het niet verplicht om dieren te plaatsen! Ook tuinen, gebouwen en bijzondere kunstwerken mag je plaatsen, zolang jij het maar dé foto van 2020 vind én natuurlijk in een dierentuin is gemaakt!
 • Op 27 en 28 december kiest het team van Zoovaria de 10 beste/mooiste/bijzonderste foto's van 2020. Waarna de leden wordt gevraagd te stemmen om hun top 5 te bepalen.
 • De link naar het stembiljet zal pas vanaf 28 december online staan en je mag stemmen tot oudejaarsavond!
 • Op 1 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden!
 • Je geeft toestemming dat wij jouw foto's mogen gebruiken voor op onze website (wij zullen altijd je naam vermelden!)
 • Voor de finaleronde zullen wij tijdelijk het logo van je foto verwijderen. Dit omdat de foto moet worden beoordeeld en niet de fotograaf.

 

Wat kan je winnen?

Naast de eeuwige roem pronkt jouw foto een jaar lang op onze homepage van onze website! En zal je naam op de winnaarspagina vereeuwigd worden! Daarnaast krijgen de nummers 1 en 2 nog een verrassing !

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.