Natuurmuseum “Twintighoeven”

Natuur- en cultuurhistorisch museum "Twintighoeven" ligt op een prachtige locatie, aan de rand van de Dordtse Biesbosch en in staatsboswachterij "De Elzen". Het Natuur Informatie Centrum verzorgt een aantal activiteiten die tot doel hebben mensen met vragen over natuur en milieu van informatie te voorzien. In Twintighoeven krijgt het Natuur Informatie Centrum de benodigde ruimte hiervoor.

© Wikipedia


Adres

Noorderelsweg 2A
3329 KH Dordrecht                                 Nederland

Contact

Telefoon: 078 621 39 21                         Email: info@twintighoeven.nl              Website: www.twintighoeven.nlFoto's:

Uw bedrijfsfoto's hier? Bekijk de mogelijkheden!


Openingstijden

Maandag en dinsdag: Gesloten | Woensdag: 10:00 - 16:00 uur | Donderdag en vrijdag: Gesloten | Zaterdag en zondag: 12:30 - 16:00 uur


Toegankelijkheid:Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.