Home » Dagje uit tussen dieren » Natuurmusea » Nederland » Per provincie » Zuid-Holland » Natuurmuseum “Twintighoeven”

Natuurmuseum “Twintighoeven” (Z-H)

Natuur- en cultuurhistorisch museum "Twintighoeven" ligt op een prachtige locatie, aan de rand van de Dordtse Biesbosch en in staatsboswachterij "De Elzen". Het Natuur Informatie Centrum verzorgt een aantal activiteiten die tot doel hebben mensen met vragen over natuur en milieu van informatie te voorzien. In Twintighoeven krijgt het Natuur Informatie Centrum de benodigde ruimte hiervoor.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Noorderelsweg 2A
3329 KH Dordrecht (Z-H)


Telefoon: 078 621 3921

 

Website: twintighoeven.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Het museum en het Natuur-informatie centrum zijn geopend op: woensdag van 10.00-16.00 uur en de zaterdagen en zondagen van 12.30-16.00 uur en buiten deze dagen en tijden op afspraak. Het museum, is gevestigd in het voormalige koelhuis van hoeve "Jong Dordrecht"  in staatsboswachterij "De Elzen".

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.