Pieter Vermeulen museum (N-H)

Het Pieter Vermeulen Museum is een kindvriendelijk museum en het centrum voor natuur- en milieueducatie in de gemeente Velsen. Het museum is tijdelijk gehuisvest aan de Driehuizerkerkweg in Driehuis. In het museum is een kleine presentatie van een deel van de basiscollectie te zien omdat er onvoldoende ruimte voor het tentoonstellen van de gehele collectie van het Pieter Vermeulen museum is. Jaarlijks is er een wisselende tentoonstelling rond een actueel natuur-milieu-klimaat-thema, met een echt doe- en ontdek-karakter. Wekelijks zijn er knutselworkshops en door het jaar heen worden allerlei activiteiten georganiseerd, zowel in het museum als op locatie.

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Driehuizerkerkweg 34d
1985 EL Driehuis (N-H)


Telefoon: 0255-536726

 

Website: pietervermeulenmuseum.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Het museum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en zondag van 13:00-17:00 uur. 

Feestdagen gesloten:
Nieuwjaarsdag, eerste en tweede Paasdag, Koningsdag, eerste en tweede Pinksterdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede Kerstdag
Wel open op: Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.