Missiemuseum Steyl (LB)

Het Missiemuseum Steyl is een museum met een volkenkundige en natuurhistorische collectie in het kloosterdorp Steyl in de Nederlandse gemeente Venlo.

Het Missiemuseum is een museum met collecties die zijn ontstaan vanuit het missionarisschap van de Congregatie van de SVD.

Zodra je de zalen betreedt, wandel je ver terug in de tijd. Ontelbare voorwerpen uit landen van de missieposten, een enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is. Daarnaast 1500 opgestelde dieren plus een insectenkabinet die samen de dierenwereld vertegenwoordigen in het museum.

Dit in de tijdcapsule van 1875-1934 verzameld door jonge missionarissen, die werden uitgezonden om missiewerk te verrichten. De collectie in Steyl werd beheerd door conservator br. Berchmans.

Bron: Wikipedia en website museum
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Sint Michaëlstraat 7
5935 BL Steyl (LB)


Telefoon: 077 326 1499

 

Website: Missiemuseumsteyl.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag 11:00 – 17:00 uur
Zondag 13:00 – 17:00 uur
Maandag gesloten

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.