Home » Dagje uit tussen dieren » Natuurmusea » Nederland » Per provincie » Gelderland » Natuurhistorisch Museum de Oersprong

Natuurhistorisch Museum de Oersprong (Gld)

Fossielen, mineralen, gesteenten en zoölogische preparaten vertellen ons veel over de historie van onze aarde.  Aan de hand van een geologische tijdschaal geven ze je een beeld van alle geologische tijdperken (van Precambrium tot en met het huidige Holoceen).

In tijd gemeten overbrug je in het museum zomaar 3 miljard jaar (tijdsverloop tussen de ouderdom van de eerste eencellige en hedendaagse zoogdier).

Bron: Wikipedia
(Bent u eigenaar van dit bedrijf en wilt u een mooie pagina naar eigen ontwerp met eigen foto's? Een pagina met ingevulde social media, foto's, eigen achtergrondkleuren én een ingevulde SEO zodat uw bedrijf nog vaker in google terug komt?
Dat kan al vanaf €25,- per jaar! Klik hier voor meer informatie)


Adresgegevens:


Adres: 
Waalbandijk 12
4181 AN Waardenburg (Gld)


Telefoon: 06 37195829

 

Website: museumdeoersprong.nl

Route:

Foto's:

Openingstijden:

Elke zondag
van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Ma t/m vrij : Alleen op afspraak geopend.

Let op openingstijden kunnen wisselen. Raadpleeg voor actuele tijden altijd de website van het park!

Toegankelijkheid:

Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties

?

In de buurt:


Uw park op Zoovaria.nl
Bent u eigenaar van dit park en wilt u een prominentere plek met een meer uitgebreide tekst en foto's op zoovaria.nl?  Dat kan!! kijk snel op onze pagina Sponsoring en voorwaarden wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!

Disclaimer en uitleg:

Kijk voor actuele toegangsprijzen en openingstijden altijd eerst op de website van het park. Zoovaria is niet verantwoordelijk voor evt  fouten en onjuistheden. Ziet u een foutje neem dan contact met ons op.

* uitleg Prijsklassen:
Entreeprijzen aan de kassa voor één volwassene zonder korting
€= van 0-10 euro, €€ = van 10-15 euro, €€€= 15-20 euro €€€€ 20-25 euro, €€€€€= boven de 25 euro p.p.